YaniGlass магазин

YaniGlass предлага многообразие от ефектни и стилни бижута, елементи за декорация и аксесоари, необходими за дома и офиса. Компанията е на пазара от почти десет години, като последната година залага на своето онлайн присъствие.

Предизвикателството

YaniGlass иска да подобри своя онлайн маркетинг чрез изграждането на цялостна брандинг стратегия. За тази цел се насочва към рекламата в Google AdWords.
За да постигнем желания успех, ние от GreenClick България заложихме на интегриран маркетинг подход, което включва и изясняване на основните онлайн маркетингови цели.

Решение

Работата ни се фокусира върху оптимизирането на Банер рекламата в Дисплейната мрежа, която в комбинация с изградената от нас реклама в мрежата на търсене, спомогна за достигането до повече потенциални клиенти.

 

 

Резултати

  • по-добро  разпознаване на бранда;
  • по-висок трафик на сайта със 50%;
  • CTR (Честота на клик) – 15 %

Бъдете видими с Google AdWords

ЛЕСНО Е ДА Е СЪЗДАДЕ, ТРУДНО Е ДА СЕ ОВЛАДЕЕ

В Green.Click имаме отдадени и сертифицирани Google AdWords екипи за всякакъв тип рекламни нужди. Ние се приспособяваме към местните бизнеси и предприятия в цялата страна, както и към франчайзи и международно управление на кампании. Свържете се с нас на телефон 0884 49 63 00 и нека заедно постигнем онлайн успех!

Свържете се с нас