Ремаркетинг - привлечете отново в сайта си клиенти, готови да платят

Забелязали ли сте, че Google AdWords е идеален за привличането на заинтересовани посетители към Вашия сайт? Значи ще откриете, че Google Ремаркетинг е идеален за преобразуването на тези посетители в клиенти, готови да платят. Свържете се с Green.Click и постигнете измерими резултати с Google Ремаркетинг.

Целенасочена реклама, която превръща загубените клиенти в такива, които са готови да платят

Ремаркетинг е Вашият пряк път онлайн към засилено присъствие чрез целенасочена и икономически ефективна реклама. В Green.Click нашите сертифицирани Google-специалисти се грижат за създаването и персонализирането на Вашата Ремаркетинг кампания, за да могат предишните посетители да изберат вас вместо конкуренцията. Насочете Ремаркетинг към определена страница със специфичен продукт и постигнете максимална стойност на реализация.

Персонализирайте съобщение, което клиентите не могат да откажат

Ако Вашите клиенти са нерешителни и все още обмислят дали да се възползват от продуктите или услугите Ви, значи Ремаркетинг е идеалното средство за изтъкване на Вашите предимства и засилване на доверието към Вас. Подгответе банер с добра оферта или код за отстъпка и оставете Green.Click да се погрижи за останалото. Нашите сертифицирани знания са Вашата гаранция за успех в Google с измерими резултати.

Google AdWords

Бъдете видими там, където клиентите Ви търсят Вашия продукт с Google AdWords

Още за Google AdWords

Bing

Възползвайте се от по-ниската конкуренция и по-евтините цени на клик с реклама в Bing

Още за Bing

Привлечете предишните посетители и увеличете приходите си с Google Ремаркетинг

В Green.Click имаме Ремаркетинг специалисти за всякакъв тип рекламни нужди. Ние се приспособяваме към местните бизнеси и предприятия в цялата страна, както и към франчайзи и международно управление на кампании. Свържете се с нас на телефон 0884 49 63 00 и нека заедно постигнем онлайн успех!

Свържете се с нас