Google Shopping - представете продуктите и цените си директно в Google

Google Shopping е без сравнение най-ефективното средство на пазара за онлайн реклама за собственици на уеб магазини. Свържете се с Green.Click и представете видими снимки, актуални цени и имена на продукти директно в резултатите от Google търсения.

Когато снимката продава повече от 1.000 думи

Имате ли уеб магазин...?

...и зависите ли от различни онлайн източници на трафик, за да постигнете целите и оборотите си? Значи Google Shopping е не само очевидно, но и необходимо допълнение към Вашата онлайн реклама. Google Shopping не само привлича вниманието на клиента както традиционните AdWords кампании, но и го прави с по-малко конкуренция - и следователно с по-ниски цени на клик. Може да се окаже твърде скъпо да игнорирате Google Shopping.

Casestory
YaniGlass иска да подобри своя онлайн маркетинг чрез стратегия за увеличаване на оборота от платения трафик.
– YaniGlass
Прочетете още

От традиционна
към иновативна реклама

Google Shopping Ви позволява да изберете определени продукти от Вашия уеб магазин, които бихте искали да рекламирате директно в Googlе, за да направите едно силно визуално впечатление. Ако желаете да се откроите от конкуренцията и имате конкурентен продукт, за който можете да гарантирате, тогава Google Shopping е абсолютно необходим за амбициозни собственици на уеб магазини като Вас, които разбират, че цялостната реклама води до увеличени продажби.

Google AdWords

Бъдете видими там, където клиентите Ви търсят Вашия продукт с Google AdWords.

ОЩЕ ЗА Google ADWORDS

Google Ремаркетинг

Достигнете клиенти, които вече са посетили Вашия сайт и са готови да платят.

Още за Google Remarketing

Постигнете измерими резултати със сертифицирана Google агенция

В Green.Click имаме Google Shopping специалисти за всякакъв тип рекламни нужди. Ние се приспособяваме към местните бизнеси и предприятия в цялата страна, както и към франчайзи и международно управление на кампании. Свържете се с нас на телефон 0884 49 63 00 и нека заедно постигнем онлайн успех!

ЗАЯВКА ЗА КОНТАКТ