Назад

Google Premier Partner

Green.Click България с Premier Partner статус от Google.

 

Само за една година работа на българския пазар поличихме най-восокия партньорски статус – Google Premier Partner. Това означава, че Google ни разпознава като рекламно бюро, което работи целенасочено и ефективно с онлайн рекламата на нашите клиенти. Това, разбира се, е титла, за която сме изключително горди.

 

google_partner_bulgaria-e1497253605648

 

Google с най-висока оценка за нас

Green.Click е в България от Май 2016 година. Отделът ни е част от един от най-предпочитаните маркетинг партньори в Европа – Green.Click, като нашата цел е да се превърнем в същото за България.

Премиерското партньорство с Google се изразява в различни области. Преди всичко, компанията ни има пълен профил в Google, където има описана цялата ни информация за услугите и компетенциите ни. Освен това, компанията ни създава страхотни резултати за клиентите ни, както и имаме винаги поне двама сертифицирани служителя към Google AdWords и отделните специализации, свързани с рекламата в Google. Отделно, поддържаме достатъчно висок  бюджет, който клиентите ни харчат към Google, за да докажем точно как с правилното му харчене, се постигат измерими резултати.

Комбинацията от сертифицирани служители, използването на най-добрите практики в Google AdWords и големите бюджети, е именно причината да получим значката за Google Premier Partner,  както и признанието от Google самите, че имаме високо ниво на познания за прилагане на Google AdWords в корпоративния маркетинг.

Какво означава нашето партньорство с Google за клиентите ни?
Ние работим в тясно сътрудничество с Google, като получаваме първи важна информация за промените и актуализациите в AdWords. Използваме най-новите знания и най-добрите практики за онлайн маркетинга на нашите клиенти.

В Бъдеще се надяваме, че призанието от Google, ще ни даде възможност да помогнем на още повече фирми да установят своята онлайн позиция, както и да разширим пазара си в България и останалите части на Европа.
Това е само първата ни стъпка в превръщането ни на предпочитания партньор в онлайн маркетинга.

 

Позволете ни да засилим Вашата онлайн позиция!

Получете оферта на телефон 0884 496 300

Свържете се с нас