Бъдете видими във Вашия район с Google+

Google+ е прекият път на местните компании към желаните топ места в Google. С видими адреси, телефонни номера с опция за бързо набиране, и напътствия за движение директно в Google, Google+ въплъщава целенасочената реклама към местните бизнеси и клиентите, готови да платят.

Постигнете повече показвания на сайта си и по-голяма видимост на първата страница в Google

Google+ работи отделно от Вашия сайт. Профилът на компанията се показва в Google търсенията, когато потенциалните клиенти в района търсят града или бранша Ви. Ако Вашите страница и AdWords кампания са оптимизирани с еднакви ключови думи, имате възможност да бъдете показани до три пъти в Google на една и съща страница: Вашата AdWords реклама, Вашия Google+ профил и в органичните резултати. Колкото повече от местата на първата страница в Google заемате, толкова по-видими ще бъдете за клиентите.

Именно затова Google+ е необходим на местните бизнеси и национални вериги или франчайзи, които желаят да превърнат местните клиенти в лоялни клиенти.

Поемете собствеността върху профил на компанията си в Google

Google+ е основан на локално насочена реклама към потенциални клиенти в местния район. Ако все още не притежавате Google+ фирмен профил, може да бъдете сигурни, че Вашите конкуренти от същите град и бранш се наслаждават на отсъствието Ви. Възползвайте се от предимствата на Google+ в сътрудничество със сертифицираните специалисти в Green.Click и постигнете по-голям дял от местния пазар.

  • Повече показвания на същата страница
  • По-голяма видимост на мобилни устройства
  • Акцентирана функция за oбаждане
  • Безплатни посещения на страницата Ви
  • Оптимизирано описание на компанията
  • Директен линк към сайта Ви

Бъдете най-отгоре в Google, когато търсят Вашия район

В Green.Click имаме Google+ специалисти за всякакъв тип рекламни нужди. Ние се приспособяваме към местните бизнеси и предприятия в цялата страна, както и към франчайзи и международно управление на кампании. Свържете се с нас на телефон 0884 49 63 00 и нека заедно постигнем онлайн успех!

Свържете се с нас