EXO.BG - НИЕ ПРОДАВАМЕ ИДЕИ!

Exo.bg е онлайн магазин, предлагащ идеи за най-новите, функционални, полезни и продавани стоки от света на шопинга. При тях можете да откриете многообразни продукти, които ще послужат във вашето домакинство, ще подобрят здравето и вашия комфорт. Стоки, които ще повишат вашата фитнес активност или ще допринесат за подобряване на вашата визия - фигура, лице, коса. Ще ви предложят красиви и полезни аксесоари. Ще зарадват вашите деца, а също ще се погрижат и за комфорта на вашия домашен любимец.

Предизвикателство

Техният основен стремеж е предлагането на добри идеи, които да спомогнат за подобряване качеството на живот на клиентите. Oт друга страна е необходимо измерване на техния бизнес успех, като основният показател за това е продажбата на техните продукти. Еxo.bg цели да повиши продажбите, като запази цената на реализация.

Решение

Посредством осъществените оптимизации на рекламата в Аdwords, което включва тестване на техните продукти и рекламни текстове, регулиране на бюджети и проследяване на цени на клик ние реализирахме тяхната цел.

Резултати

След 3 месеца управление на рекламата се бележи ръст на продажбите с над 140% при запазване на цената на реализация.