Google Display - максимална видимост и стойност за бранда онлайн

Постигнете максимална видимост в сайтовете, които Вашите клиенти предпочитат, с Google Display. Позволете ни да увеличим информираността за Вашата компания и да подобрим позицията Ви в бранша и ние ще направим необходимото рекламата Ви да бъде на точните места, в точното време.

Реклама в други сайтове с акцент върху Вашия бизнес и Вашите предимства

С Google Display получавате възможност да поставите целенасочени реклами в избрани сайтове, които клиентите Ви посещават често. В Green.Click нашите екипи от сертифицирани Google Display специалисти гарантират, че Вашето послание ще достигне заинтересованите потребители в правилния контекст. Ако желаете да бъдете видими в предпочитаните дигитални медии на клиентите си, то ние имаме експертен опит, който гарантира измерими резултати с финансова възвръщаемост.

Постигнете евтина изложеност с Google Display

Google Display осигурява максимална изложеност в медиите, предпочитани от клиентите Ви. Независимо дали желаете да достигнете до потенциалните си клиенти в популярните новинарски сайтове или може би в определен блог, ще бъдете видими рано в процеса на закупуване и ще получите предимство пред конкуренцията. 

  • Максимална видимост
  • Целенасочена реклама
  • Визуално изложен банер
  • Повишен ефект на разпознаване
Casestory
YaniGlass иска да подобри своя онлайн маркетинг чрез стратегия за увеличаване на трафика от платената реклама.
– YaniGlass
Прочетете още

Бъдете видими в предпочитаните от клиентите Ви дигитални медии

В Green.Click имаме Google Display специалисти за всякакъв тип рекламни нужди. Ние се приспособяваме към местните бизнеси и предприятия в цялата страна, както и към франчайзи и международно управление на кампании. Свържете се с нас на телефон 0884 49 63 00 и нека заедно постигнем онлайн успех!

Свържете се с нас