Bing реклама - постигнете по-ниски цени на клик и по-малко конкуренция

Рекламата в Bing e за амбициозни компании, които искат да бъдат една стъпка пред конкуренцията и по-близо до плащащите клиенти. В Green.Click нашите сертифицирани Bing специалисти ще превърнат Вашата реклама в печеливша инвестиция с измерими резултати чрез търсачката на бъдещето.

Bing реклама - Вашето перфектно допълнение към Google AdWords

Защо да се занимавате с реклама в Bing, след като 9 от 10 търсения се случват в Google?

В допълнение към по-ниските цени на клик и по-малката конкуренция, Bing все повече и повече се интегрира като търсеща машина под подразбиране в редица устройства, вкл. iPhone и iPad от Apple. С видимост в Bing завладявате не само пазарния дял на конкурентите си, но и подготвяте бизнеса си за търсачката на бъдещето.

Възползвате ли се от финансовите ползи на най-пренебрегваната търсачка в интернет?

Имате огромна конкуренция за Вашите ключови думи в Google и искате допълнително средство за постигане на по-добра видимост и по-ниски раходи? С реклама в Bing получавате същите предимства и функции както при Google, но с по-ниска конкуренция, по-евтини цени на клик и повече топ места на първата страница. Свържете се с Bing специалист от Green.Click и чуйте повече за тенденциите в Bing за Вашия бранш, за да се възползвате от предимствата като един от първите там.

Свържете се с нас днес

Google AdWords

Комбинирайте рекламата си в Bing с Google AdWords и постигнете видимост в двете доминиращи търсачки.

Още за Google AdWords

Google Ремаркетинг

Достигнете клиенти, които вече са посетили Вашия сайт и превърнете загубените клиенти в плащащи.

Още за Google Ремаркетинг

Бъдете видими в Bing със сертифициран специалист от Green.Click®

В Green.Click имаме Bing специалисти за всякакъв тип рекламни нужди. Ние се приспособяваме към местните бизнеси и предприятия в цялата страна, както и към франчайзи и международно управление на кампании. Свържете се с нас на телефон 0884 49 63 00 и нека заедно постигнем онлайн успех!

Свържете се с нас