Ние сме експерти в привличането на релевантни клиентски търсения.

Чрез анализиране, генериране на трафик и създаване на възможно най-пряк път за клиентите на бизнеса Ви, резултатите на Green.Click могат да бъдат забелязани още от самото начало.

Свържете се с нас
 • Привличане

  AdWords

  Привлечете потенциалните си клиенти, когато търсят Вашия продукт с помощта на нашите решения като AdWords и Ремаркетинг реклама.

 • Бранд

  Реклама с банери

  С един установен бранд и повишено знание за Вашия продукт или услуга ще бъдете лесно разпознаваеми, така че потенциалните Ви клиенти ще изберат Вас пред конкурентите Ви. С една засилена позиция при показването на банери ще бъдете първият избор на потенциалните си клиенти в местния район, регион или на национално ниво.

 • Анализ

  Максимална полза

  Чрез непрекъснато анализиране на създадените данни и резултати може да промените рекламата си така, че да носи максимална полза за възможно най-ниски цена.

 • Оптимизиране

  Максимален потенциал

  Чрез използването на анализираните си данни може да постигнете реклама, която непрекъснато работи за създаването на стойност за бизнеса Ви и именно чрез непрекъсната оптимизация ще Ви изкараме от пясъка, ще Ви поставим на окосената зелена трева на полето за голф и Вашата реклама ще достигне максималния си потенциал.

 • Повторение

  Запазване на позицията

  Чрез повтаряне на този процес в установена рутина винаги получавате максималното от рекламните си усилия и запазвате сигурно позицията си горе на зелената трева, а не в пясъка.

Вашите резултати са нашия успех. Привличане, бранд, анализ, оптимизиране и повторение

Ще направим вашия онлайн маркетинг да изглежда като лесна игра. Както при голфа, ще Ви изкараме от пясъка и ще Ви поставим на окосената зелена трева, за да вземете възможно най-много от своите кампании.

Така работи моделът
ПОВТОРЕНИЕ Бранд АНАЛИЗ Оптимизиране ПриВЛИЧАНЕ

Партньр на новото поколение онлайн компании

Чрез постоянен анализ, генериране на трафик и стремеж към намирането на най-краткия път до клиента, Green Click България постига желаните за всички страни резултати. Компанията разполага с най-добрите технологии на пазара, които непрекъснато обновява според очертаващите се тенденции и промени в тази динамично развиваща се индустрия.

Ние залагаме на прозрачността и дългосрочните отношения, а не на временните и набързо направени услуги. Именно поради това ние работим стратегически и разглеждаме Вашите онлайн рекламни усилия от различни гледни точки.

Онлайн търговията е нашата страст
Ние искаме да помогнем на българските компании да достигнат видими и атрактивни позиции в Google. Правим това чрез взаимно доверие и надеждни отношения с клиентите, при което с усърдни усилия се превръщаме в предпочитания онлайн търговски партньор. Междувременно ние непрекъснато споделяме нашите експертни знания с Вас по един лесен и разбираем начин, с което гарантираме, че напълно разбирате как работим за Вас и Вашата компания.

Удовлетворението от работата е важно за нас
Ние привличаме само служители, които, също като нас, са ентусиазирани и силни в това, което правят. Те трябва също така да се чувстват добре в една отдадена компания, която мисли иновативно и напред в бъдещето и която осигурява безкомпромисно качество. Заедно с онлайн търговията, удовлетворението от работата е наша фикс идея!

Мисия

Green.Click България утвърждава онлайн позициите на българските компании. По този начин, печелим заедно пазарен дял и създаваме атрактивен онлайн бизнес.

Визия

С ясни и прозрачни решения, водещи до видими резултати, ние ще бъдем предпочитаният партньор за онлайн маркетинг сред българските компании.

Ценности

Прозрачност, ентусиазъм и доверие.

Ние можем да предложим конкретни и целенасочени решения

Обикновено имаме дългосрочни отношения с нашите клиенти, които се превръщат по-скоро в сътрудници, с които работим за една обща цел, а не просто клиенти, за които решаваме проблеми.

Нашите партньори

Клиент при
Green.Click

За нас е важно клиентите ни да имат постоянен контрол над бизнеса си, получавайки необходимата информация и резултати.

Ето затова, ние залагаме на пълна прозрачност по време на съвместната си работа с всички фирми, като се стремим да увеличаваме техните ползи, относно поверената ни част от бизнеса им. По този начин, Вие, нашите клиенти, имате възможност да се фокусирате в други области и приоритети в своята дейност.

Green.Click България разполага с най-добрите технологии на пазара, които непрекъснато се обновяват според очертаващите се тенденции и промени в тази динамично развиваща се индустрия. Така успяваме да гарантираме винаги най-добрите решения за клиентите си.

Свържете се с нас днес