Постигнете онлайн успех за вериги и франчайзи

Ключът към успеха за веригите и франчайзите е една централизирана, последователна и основана на данни маркетинг стратегия. В Green.Click разбираме нуждите и целите, които се предават от централното управление към местните клонове и имаме познанията, които превръщат добрата Ви репутация в цялостна национална онлайн стратегия. Това е рецептата както и за национален, така и за местен успех.

Бъдете видими в района с национална стратегия

За привличането и задържането на клиенти в една компания с много адреси се изисква една маркетинг стратегия, която започва от местно ниво. Местния успех и присъствие не се постигат с налагане на национална кампания над местните клонове, а с позволяването на местните клонове да формират националната стратегия. В Green.Click работим с местни данни, така че положителните тенденции от отдел А се прехвърлят и създават допълнителни приходи в отдел Б.

Casestory
Еxo.bg e онлайн магазин, предлагащ идеи за най-новите, функционални, полезни и продавани стоки от света на шопинга. Лесно могат да се открият многообразни продукти, които служат за домакинството, семейството, служебния комфорт, здравето, домашните любимци и малчуганите.
Научете повече

Създайте нишка, която обединява Google, Вашия бранд и местния отдел

Заинтересованите клиенти търсят информация за продукти, докато клиентите, които са готови да платят, търсят най-близкия отдел. Предпоставка, която изпълва всички рекламни кампании от Green.Click за компаниите с местни отдели.

Затова винаги работим с онлайн маркетинг на две нива:
1) подходяща и целенасочена реклама на видими места в горната част в Google, и
2) уеб консултация, която подготвя сайта Ви спрямо запитванията на клиентите, реализациите и ръста на приходите.

Получавате конкретни препоръки за оптимизация, продължително проследяване и измерими резултати от всички местни отдели.

Постигнете местно присъствие с Green.Click

В Green.Click имаме отдадени и сертифицирани Google екипи за всякакъв тип рекламни нужди. Ние се приспособяваме към местните бизнеси и предприятия в цялата страна, както и към франчайзи и международно управление на кампании. Свържете се с нас на телефон 0884 49 63 00 и нека заедно постигнем онлайн успех!

Свържете се с нас